Trec Booster Isolate Protein 2000g

Brak towaru w magazynie.
Powiadom, gdy produkt będzie w sprzedaży
0
0
0

Trec Booster Isolate to odżywka białkowa wzbogacająca zbilansowanie codziennej diety pod kątem protein, która zabezpieczając wypracowaną muskulaturę przed degradacją, świetnie sprawdza się w okresie ciężkich i systematycznych treningów.

Działanie:

  • Wspomaga rozbudowę beztłuszczowej masy mięśniowej;
  • Zabezpiecza muskulaturę przed wrogim katabolizmem;
  • Ułatwia bilansowanie diety pod kątem protein;
  • Przyczynia się do poprawy wyników siłowych;
  • Wspiera wzrost wytrzymałości;
  • Ułatwia zbilansowanie diety pod kątem zawartości składników odżywczych;
  • Wpływa na szybszy proces, potreningowej regeneracji organizmu.

Przedstawiamy Trec Booster Isolate, czyli najnowszy izolat białka serwatki będący doskonałym sposobem na zwiększenie zawartości protein w naszej codziennej diecie, którego systematyczna podaż wpływa na szybszy rozwój masy, siły oraz treningowej wytrzymałości.

Sprawdzając się w okresie nawet największego "reżimu", zabezpiecza wypracowaną dotychczas tkankę mięśniowej wykazując działanie antykataboliczne, dzięki czemu nie tylko dba o zwiększenie naszej muskulatury, ale także dba o to co udało nam się wypracować dotychczas.

Dawkowanie:

  • Jednorazową porcję produktu (30g - 1,5 miarki) rozpuść w 200ml wody lub mleka, używając do tego szejkera lub miksera.
  • Stosuj trzy porcje dziennie.
  • W dni treningowe: I porcja rano po przebudzeniu, II porcja do 1,5 godz. po treningu oraz III porcja przed snem.
  • W dni nietreningowe: I porcja rano po przebudzeniu, II porcja pomiędzy posiłkami oraz III porcja przed snem.
Skład
Wielkość porcji: 30g
Ilość porcji w opakowaniu: ok. 66
Wielkość opakowania: 2000g
Skład w porcji 30g
Wartość energetyczna 103kcal
Tłuszcz 0,1g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,1g
Węglowodany 0,8g
W tym cukry proste 0,8g
Białko 24,6g
Sól 0,33g
Składniki aktywne
Izolat białka serwatki CFM 27,8g
Skład
(SMAK CHEESECAKE) Izolat białka serwatkowego CFM (z mleka)(92,7%), aromaty, substancja zagęszczająca (sól sodowa karboksymetylocelulozy), substancja słodząca (sukraloza).