⚫ BLACK MONTH ⚫ -10% od 199 zł !  Kod: BLACK10  

Trec Better Food Liquid Egg Whites - Płynne Białko Jaj Kurzych 1000g

Cena BCAA.pl 22,99
1000g (2,30 zł / 100 g)
Zwrot 1,15 zł w programie partnerskim Zbieraj środki i wykorzystuj przy kolejnych zakupach
Dostępny. Wysyłka - jutro *
Ilość
szt.
0
0
0

Liquid Egg Whites to najnowszy produkt marki Trec dostarczający pełnowartościowych protein w płynnej formie. Jest to świetne źródło pasteryzowanego białka jaj kurzych o bardzo bogatym aminogramie. Idealnie sprawdza się np. do spożycia po treningu.

Działanie Trec Liquid Egg Whites

  • Brak dodatku wypełniaczy oraz konserwantów;
  • Naturalne, szybkowchłanialne białko,
  • Skuteczne wsparcie w rozbudowie mięśni;
  • Świetny dodatek do jajecznicy, czy omletu;
  • Uzupełnienie codziennej diety w proteiny;
  • Bogaty profil aminokwasowy. 

Zalety Trec Liquid Egg Whites

Trec Liquid Egg Whites to naturalne, płynne i szybko wchłanialne białko, bogate w aminokwasy egzogenne w wysoce przyswajalnej dla organizmu płynnej formie. Sprawdza się do spożycia zarówno po obróbce termicznej jak i na surowo. Jest to świetne wzbogacenie codziennej diety.

Liquid Egg Whites to wyjątkowy produkt dla osób poszukujących alternatywy dla klasycznych odżywek wysokobiałkowych oraz skuteczny sposób na wzrost i utrzymanie masy mięśniowej.

Sposób użycia i przechowywania Trec Liquid Egg Whites

  • Wstrząśnij przed użyciem.
  • 30 g płynnego białka jaj (2 łyżki stołowe) odpowiada jednemu białku jaja kurzego średniej klasy wagowej.
  • Produkt można spożywać na surowo lub po obróbce termicznej. Idealny do omletów, koktaili, wypieków i innych dań.
  • Przechowywać w temperaturze od 0 do 25°C w ciemnym, suchym miejscu.
  • Po otwarciu przechowywać w lodówce w temperaturze od 0 do 4°C.
  • Zużyć w ciągu 7 dni.
Skład
Wielkość porcji: 30g
Ilość porcji w opakowaniu: ok. 33
Wielkość opakowania: 1000g
Skład w porcji 100g
Wartość energetyczna 52kcal
Tłuszcz 0,8g
W tym nasycone kwasy tłuszczowe 0,3g
Węglowodany 1,2g
W tym cukry proste 1,2g
Białko 10g
Sól 0,41g
Skład
Białko jaj (97%), żółtko jaj (3%).