⚫ BLACK MONTH ⚫ -10% od 199 zł !  Kod: BLACK10  

Scitec 100% Whey Isolate 4000g

Brak towaru w magazynie.
Powiadom, gdy produkt będzie w sprzedaży
0
0
0

Scitec Nutrition 100% Whey Isolate to odżywka białkowa z najwyższej półki zawierająca w składzie wyjonizowane, ultrafiltrowane oraz mikrofiltrowane izolaty białka serwatkowego.

Działanie:

  • Powoduje szybki przyrost masy mięśniowej i chroni już zbudowaną.

  • Przyspiesza regenerację potreningową.

  • Może być stosowana także przy dietach redukcyjnych, gdyż jest odżywką niskokaloryczną.
  • Dostarcza białko o najwyższej wartości biologicznej.

100% Whey Isolate to pyszne i skuteczne białko od firmy Scitec Nutrition! Produkt został stworzony w celu maksymalnego skoncentrowania protein w odżywce. Izolat białek serwatkowych charakteryzuje się rekordową wartością biologiczną BV 159! Zapewnia pełne spektrum aminokwasów niezbędnych dla Twoich mięśni, w tym BCAA (L-leucyna, L-walina, L-izoleucyna) i glutaminę. Posiada bardzo niską zawartość tłuszczu i laktozy, co przekłada się na większy komfort trawienia, lepszą absorpcje odzywki i w efekcie szybsze docieranie budulca do mięśni. Charakteryzuje się także bardzo dobrą rozpuszczalnością. Jeżeli podchodzisz do sportu, który uprawiasz na poważnie to z pewnością jest to produkt, który spełni Twoje oczekiwania.

Dawkowanie:

  • 1 porcję (25g - 2/3 miarki) wymieszaj z 300ml wody, mleka lub innego płynu.
  • Spożywaj raz dziennie, najlepiej po treningu.
Skład
Wielkość porcji: 25g
Ilość porcji w opakowaniu: 160
Wielkość opakowania: 4000g
Skład w porcji 25g
Wartość energetyczna 87kcal
Tłuszcz <0,5g
W tym nasycone kwasy tłuszczowe <0,5g
Węglowodany 0,6g
W tym cukry proste 0g
Białko 21g
Sól 0,12g
L-glutamina 250mg
Skład
(SMAK VANILLA) Mikro- i ultrafiltrowany izolat białka serwatki zawierający beta-laktoglobulinę, alfa-laktoglobulinę, surowiczą albuminę wołową, immunoglobuliny C, laktoferrynę i glikomakropeptydy, emulgator (lecytyna sojowa), aromat waniliowy, L-glutamina, substancje słodzące (acesulfam K, sukraloza), hydrolizat białek serwatkowych.