Scitec 100% Hydrolyzed Whey Protein + Kubek 2030g+600ml GRATIS!

Brak towaru w magazynie.
Powiadom, gdy produkt będzie w sprzedaży
0
0
0

Scitec 100% Hydrolyzed Whey Protein to jak sama nazwa wskazuje czysty hydrolizat białka serwatkowego. Dzięki temu charakteryzuje się niezwykle niską zawartością węglowodanów oraz tłuszczu, co ma szczególne znaczenie dla osób mających tendencję do otłuszczania organizmu.

Już teraz do opakowania każdej odżywki otrzymujesz kubek do mieszania odżywek o pojemności 600ml GRATIS!

Scitec Kubek do mieszania odżywekScitec Kubek do mieszania odżywek 600ml

Działanie:

  • Stymuluje rozbudowę czystej masy mięśniowej,
  • Wpływa na wzrost siły i wytrzymałości,
  • Usprawnia regenerację organizmu,
  • Chroni mięśnie przed rozpadem,
  • Pozwala na uzyskanie jeszcze lepszych efektów treningowych.

Białko serwatkowe to jeden z podstawowych składników diety większości osób pracujących nad rozbudową masy mięśniowej. Scitec 100% Hydrolyzed Whey Protein to najwyższej jakości hydrolizat koncentratu i izolatu białka serwatkowego, dzięki któremu wzbogacisz swoją dietę w aminokwasy niezbędne do budowy nowych włókien.

Co więcej, wzbogacono go o dodatek laktazy, dlatego też będzie idealnym rozwiązaniem również dla osób z objawami nietolerancji laktozy.

Omawiany hydrolizat białka serwatkowego wzmocni budowę masy mięśniowej, zapewni skuteczną ochronę włókien przed procesami katabolicznymi oraz skróci czas regeneracji potreningowej.

Scitec 100% Hydrolyzed Whey Protein jest zatem dedykowany wymagającym sportowcom, którzy ściśle kontrolują wartość odżywczą swojej diety.

Dawkowanie:

  • 1 porcję (35g - 1 miarkę) rozpuść w 350ml wody.
  • Spożywaj raz dziennie.
Skład
Wielkość porcji: 35g
Ilość porcji w opakowaniu: 58
Wielkość opakowania: 2030g
Skład w porcji 35g %dz.
Wartość energetyczna 131kcal 7%
Tłuszcze 1,4g 2%
W tym tłuszcze nasycone 0,7g 4%
Węglowodany 1,7g 1%
W tym cukry 1,4g 2%
Białko 28g 56%
Sól 0,37g 6%
Skład
(SMAK TOFFEE) Hydrolizowany izolat białka serwatki (z mleka, emulgator: lecytyna sojowa), hydrolizowany koncentrat białka serwatki (z mleka, emulgator: lecytyna sojowa), mieszanka toffi-karmelowa [cukier, syrop karmelowy, laktoza, aromat, sól, substancja stabilizująca (węglany sodu), aromat (cappuccino, karmel mleczny)], substancje słodzące (suklaroza, acesulfam K), chlorek sodu, mikrogranulowana ß-galaktozydaza (enzym Tolerase™ L laktaza).