Olimp Pro Amino Xplode Powder 360g

Brak towaru w magazynie.
Powiadom, gdy produkt będzie w sprzedaży
0
0
0

Olimp Pro Amino Xplode Powder to źródło aminokwasów z hydrolizatu serwatkowego.


Działanie:

  • Powoduje wzrost czystej masy mięśniowej;
  • Sprzyja utracie tkanki tłuszczowej;
  • Wspiera regenerację organizmu;
  • Zwiększa odporność;

Najdoskonalsza odżywka aminokwasowa jaka kiedykolwiek powstała. Olimp Pro Amino Xplode Powder to prawdziwe creme de la creme wśród aminokwasów. Łączy to co najważniejsze w suplementach na rozbudowę czystej masy mięśniowej: doskonały profil aminokwasowy, wysoki potencjał anaboliczny, perfekcyjną rozpuszczalność oraz pyszny smak!

Olimp Pro Amino Xplode Powder to źródło wszystkich ważnych aminokwasów wyprodukowane na bazie frakcji białka serwatkowego uzyskanych z hydrolizatu. Dodatkowo odżywka została wzmocniona kompleksem BCAA Muscle Shock, który zwiększa potencjał anaboliczny odżywki. Preparat praktycznie nie wymaga trawienia i wszystkie składniki zaraz po spożyciu i wchłonięciu mogą trafiać do mięśni. Bez jakiegokolwiek obciążania układu pokarmowego.

Dawkowanie:

  • Osoby poniżej 90kg: 1 porcja 7,5g dziennie zmieszana w 50 ml wody po treningu.
  • Osoby powyżej 90kg: 1 porcja 15g dziennie zmieszana w 100 ml wody po treningu.
  • Dodatkowo także stosować w czasie wysiłku, po jego zakończeniu, czy przed snem.
Skład
Wielkość porcji: 1 miarka (15g)
Ilość porcji w opakowaniu: 25
Wielkość opakowania: 360g
Skład w porcji 15g  
Wartość energetyczna 60,6kcal  
Tłuszcz 0,4g  
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,8g  
Węglowodany 1g  
w tym cukry 1g  
Białko 11,0g  
Sól 0,3g  
Witamina B6 1,4mg 100%
Witamina B2 1,4mg 100%
BCAA Muscle Shock 1000mg  
L-leucyna 500mg  
L-walina 250mg  
L-izoleucyna 250mg  
L-glutamina 1000mg  
L-lizyna 750mg  
AAKG 500mg  
Skład
60% hydrolizat białek serwatkowych (z mleka), wolne aminokwasy (6,67% BCAA: 3,3% L-leucyna, 1,67% L-walina, 1,67% L-izoleucyna; 6,67% L-glutamina; 5% chlorowodorek L-lizyny; 3,33% alfa-ketoglutaran L-argininy), aromaty, regulator kwasowosci – cytrynian sodu; regulator kwasowosci – kwas jabłkowy (dla wszystkich rodzajów smaków truskawkowych); substancje zageszczajace – guma arabska, guma ksantanowa, sól sodowa karboksymetylocelulozy; substancje słodzace – acesulfam K, sukraloza, cyklaminiany; chlorowodorek pirydoksyny – wit. B6, ryboflawina – wit. B2, barwnik: koszenila (dla wszystkich rodzajów smaków truskawkowych).