Omlet na masę - składniki

6PAK Syrop Zero

 

Omlet na masę - wartości odżywcze

  • Wartość energetyczna: 1235 kcal
  • Białko: 63,5 g
  • Węglowodany: 110 g
  • Tłuszcz: 56 g

Przepis na omlet na masę

  1. Wbijamy do miseczki 6 jaj.
  2. Dodajemy do jajek płatki owsiane i mieszamy.
  3. Jajka z płatkami owsianymi wylewamy na patelnie gdzie znajduje się oliwa z oliwek- przykrywamy to pokrywką- trzymamy tak długo aż całość się zetnie. Następnie odwracamy omlet na drugą stronę, żeby się dosmażył.
  4. Smarujemy go odrobina nitelli i układamy na nim pokrojonego banana. Dla smaku można dodać sos zero.
Smacznego!

Trec Liquid Egg Whites - białka jaj na omlet

 

Spis treści

Loading...