
Amix Whey Pro Fusion 1kg Wyprzedaż!
Sposób użycia
1 porcja (35 gramów) do trzech razy dziennie, co wynika wprost z braków w prowadzonej diecie. Rozpuszczaj ją w około 300ml letniej wody lub chudego mleka (ma to wpływ na smak).
Tabela składu
35g | 100g | |
Energia | 554 kJ/ 130 kcal | 1581,5 kJ/ 373,5 kcal |
Tłuszcze | 1.65g | 4,7g |
w tym nasycone | <1g | <2,5g |
Węglowodany | 2,7g | 7,8g |
w tym cukier | 1,2g | 3,4g |
Białko | 26,25g | 75g |
Sól | 0,45g | 1,3g |
DigeZyme ® Multi-Enzyme Complex | 52,5mg | 150mg |
Typowy profil aminokwasów w 100 g białka | |||
Alanina | 5 300 mg | Metionina * | 2 000 mg |
Arginina | 3 200 mg | * Fenyloalanina | 3 100 mg |
Kwas L-asparaginowy | 10 800 mg | Proline | 6 900 mg |
Cysteiny / cystyny | 2 300 mg | Seryna | 4 100 mg |
Glutamina ** | 16 500 mg | * Treonina | 6 200 mg |
Glycine | 4 100 mg | Tryptofan * | 1 600 mg |
Histydyna | 1 300 mg | Tyrozyna | 2 500 mg |
Izoleucyna * † | 6 100 mg | Walina * † | 6 000 mg |
Leucyna * † | 9 800 mg | ||
* Lizyna | 8 200 mg | ||
* Aminokwasy egzogenne † aminokwasy rozgałęzione ** Glutamina wartości oparte na zawartości kwasu glutaminowego |
Skład
Koncentrat białek serwatki otrzymywany w obniżonej temperaturze, CFM izolet białek serwatki (zawiera frakcje: beta-laktoglobulny, alfa-laktoglobuliny, albumina bydlęca, immunoglobuliny, glikomakropeptydy, laktoferyny, laktoperoksydazy), kakao w proszku (dla smaków czekoladowych), maltodekstryny, stabilizatory: hydrolizat kolagenu, guma ksantanowa i guma guar, emulgator: lecytyna sojowa, substancje słodzące: sukraloza Splenda i acesulfam K, barwnik (zależny od smaku: bananowy - kurkumina, truskawka oraz owoceleśne - ekstrakt z korzenia buraka, jabłko i cynamonu oraz melon jogurt - tertrazyna praz opententowany blue V), opatentowana mieszanka enzymów DigeZyme ® Multi-Enzyme Complex (amylaza, lipaza, laktaza, celulaza, bakteryjna proteaza).
Jeżeli masz zastrzeżenia do opini, napisz na sklep@bcaa.pl.