
Olimp Profi Mass 1000g
Sposób użycia
1 porcję (50 g – 170 jednostek miarki = 4 miarki lub 8 płaskich łyżek stołowych) rozpuścić w 150ml-250ml wody.
Od 1 do 4 porcji dziennie – przy śniadaniu, przy obiedzie, po treningu i na ok. 1 godz. przed snem.
Spożyć bezpośrednio po przygotowaniu.
Tabela składu
Wielkość porcji: 1 miarka (50g) | |
Ilość porcji w opakowaniu: 20 | |
Wielkość opakowania: 1000g | |
Skład w porcji | 50g |
Wartość energetyczna | 191kcal |
Białko | 23g |
Węglowodany | 20g |
W tym cukry proste | 3,5g |
Tłuszcz | 2,3g |
W tym nasycone kwasy tłuszczowe | 1,9g |
Błonnik | 0g |
Sól | 0,13g |
Tauryna | 250mg |
L-glutamina | 125mg |
Olej MCT | 350mg |
Skład
56% preparaty białkowe (koncentrat białek serwatkowych (z mleka), izolat białek serwatkowych (z mleka), micelarna kazeina (z mleka), hydrolizat białek serwatkowych (z mleka)), 40% preparaty węglowodanowe (kompleks poli- i oligosacharydów, długołańcuchowa woskowa skrobia kukurydziana, fruktoza, izomaltuloza), aromaty, 0,7% olej ze średniołańcuchowymi kwasami tłuszczowymi (olej MCT), regulatory kwasowości – kwas jabłkowy, kwas cytrynowy; 0,5% tauryna, 0,25% L-glutamina, substancje zagęszczające – guma arabska, guma ksantanowa, sól sodowa karboksymetylocelulozy; substancje słodzące - acesulfam K, sukraloza; emulgator – lecytyny (z soi);
barwniki: karoteny (A), koszenila (B), ryboflawiny (C), E 150c (D), E 150d (E), E 133 (F), błękit patentowy V (G), indygokarmin (H), chlorofile i chlorofiliny (I), kurkumina (J), antocyjany (K), ekstrakt z papryki (L), betanina (M), węgiel roślinny (N).
Jeżeli masz zastrzeżenia do opini, napisz na sklep@bcaa.pl.